Gaštanová bábovka

Tento týždeň si môžete osladiť receptom len z dvoch ingrediencií!

Porcie

5

Dĺžka prípravy

40min

Kalórie / porcia

179

Vhodné pre

Desiata

Olovrant

Ingrediencie

  • 4 vajcia
  • 1 gaštanové pyré

Nutričné hodnoty

Bielkoviny

Sacharidy

Cukry

Tuky

Postup prípravy receptu

Krok 1

Bielka si oddelíme od žĺtkov.

Krok 2

Žĺtka vymiešame s gaštanovým pyré.

Krok 3

Bielka vyšľaháme so štipkou soli do tuhého snehu a s metličkou ho zmiešame so žĺtkami s pyré.

Krok 4

Formu na bábovku si potrieme maslom a vysypeme múkou a nalejeme do formy.

,Krok 5

Pečieme 30 minút na 160st.

Dobrú chuť! 😋💚